gtag('config', 'UA-182376079-1'); Overkappingen - Ruud Smolenaers Timmerwerken Skip to content
Team Ruud Smolenaers Timmerwerken

Over ons

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend informatie opvragen? Neem dan contact met ons op of bel ons op:

Tel: +31(0)6 253 154 65

Bekijk onze

Overkappingen

Wij kunnen overkappingen en carport en verschillende soorten en maten voor u maken en samen stellen. Wij doen geen polycarbonaat of alumium overkappingen maken maar wel houten overkappingen van bijvoorbeeld douglas / eikenhout.

Ook overkappingen met stalen steun poten /overspanningen door een stalen balk bijvoorbeeld en dan bekleden met diverse afwerk producten behoord bij ons tot de mogelijheden. Wij Laten het staal dan fabriceren en plaatsen deze dan zelf inclusief de funderingen die er voor nodig zijn. De dakbedekking kunnen wij meteen ook voor u regelen en het aansluiten op de bestaande HWA indien nodig is allemaal bespreekbaar. De afwerkingen van de overkappingen kan op verschillende manieren. Bij boeiboorden kunt u zien hoe de overstekken / boeiboorden afgewerkt kunnen worden en het plafond kan met bijvoorbeeld florance panelen ( kunststof panelen met een fijn naadje om de 250 mm ) of rockpanel of multipaint (schilderwerk ) beplating. Diverse mogelijkheden met diverse verschillende prijzen en voor en nadelen. Het beste is dat u inspiratie op doet via onze site of andere afbeeldingen op internet en zo u wensen duidelijk maakt voor ons.

Wij hebben dan de mogelijkheid om te kijken hoe we dit gaan aanpakken en bespreken dan samen met u af wat het beste is om te doen mbt uitvoering en uitstraling. Daarna kunnen we een prijs maken voor u wat het dan gaat kosten.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken of meer informatie?

Neem dan contact met ons op

Recente berichten

nieuwe medewerker

Nieuwe medewerker Lang gezocht en eindelijk gevonden. Vanaf 1 juni jl. is Roan 2 dagen per week ons team komen…

Diepste dakkapel

Diepste dakkapel tot op heden geplaatst Vandaag de diepste dakkapel, tot op heden gemaakt, geplaatst in Weert. Deze dakkapel is…
2-in-1 velux dakramen

2-in-1 velux dakramen

Vorige week 2 stuks 2-in-1 velux dakramen gelegd, met rolluiken.