gtag('config', 'UA-182376079-1'); Boeiboorden - Ruud Smolenaers Timmerwerken Skip to content
Team Ruud Smolenaers Timmerwerken

Over ons

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend informatie opvragen? Neem dan contact met ons op of bel ons op:

Tel: +31(0)6 253 154 65

Bekijk onze

Boeiboorden

Boei boorden zijn van diverse materialen te maken. Ieder materiaal heeft zijn eigenschappen en uitstralingen. Je kunt boeiboorden hebben van douglas planken en dan blank of zwart behandeld en je kunt boeiboorden van volkern  , Rockpanel , Multipaint , keralitiet  ect hebben. Ieder product heeft zijn prijs klasse en ieder product heeft zijn eigen eigenschappen en voor en nadelen.

Bestaande boeiboorden renoveren is vaak een groot probleem omdat je tegen een bestaande plank niet zomaar een volkern of rockpanel tegen mag lijmen daar je zit met de ventilatie eisen van dit product. Daarom is het een idee om bij deze werken de overstekken te bekleden met Plastisol.

Rockpanel kan met nagelen / schroeven / lijmen. Wij geven de grootste voorkeur aan lijmen omdat dit een strak resultaat verkrijgt. Ook mogen de naden koud tegen elkaar aan gewerkt worden en kunt u het makkelijk een andere kleur schilderen indien wenselijk.

Volkern kan men lijmen en schroeven. Dit product werkt meer en de naden moet je uit elkaar zetten om dit probleem op te vangen waardoor het extetische iets minder mooi is.

Multipaint is een garantie plaat multiplex watervast verlijmd met een goed grondeer laag erop. Deze moet op de juiste manier verwerkt worden en toegepast worden en moet om de 7 a 10 jaar geschilderd worden door een schilder. Het monteren gebeurd door rVs schroeven / nagels net wat je nodig hebt in bepaalde situatie’s

Keraliet is een kunststof product waar veel oplossingen zijn mbt hoeken en aansluitingen en wordt blind bevestigd. Is relatief een duur product maar is in sommige gevallen een uitstekende oplossing.

Met Plastisol coating bewerkt staalplaatmateriaal zoals wij deze toepassen kunnen dezelfde esthetische eigenschappen bereikt worden, zonder terugkerend onderhoud.

Meer over Plastisol lees je hier >

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken of meer informatie?

Neem dan contact met ons op

Recente berichten

nieuwe medewerker

Nieuwe medewerker Lang gezocht en eindelijk gevonden. Vanaf 1 juni jl. is Roan 2 dagen per week ons team komen…

Diepste dakkapel

Diepste dakkapel tot op heden geplaatst Vandaag de diepste dakkapel, tot op heden gemaakt, geplaatst in Weert. Deze dakkapel is…
2-in-1 velux dakramen

2-in-1 velux dakramen

Vorige week 2 stuks 2-in-1 velux dakramen gelegd, met rolluiken.