gtag('config', 'UA-182376079-1'); Daken - Ruud Smolenaers Timmerwerken Skip to content
Team Ruud Smolenaers Timmerwerken

Over ons

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend informatie opvragen? Neem dan contact met ons op of bel ons op:

Tel: +31(0)6 253 154 65

Bekijk onze

Daken

Aanbouw- nieuwbouw of renovatie, elk huis moet een dak hebben.  Er zijn er verschillende vormen, soorten, maten en uitstralingen.

Wij maken een eiken kap constructie tot een eenvoudige balklaag helemaal conform tekeningen en richtlijnen die ervoor moeten zorgen dat u een degelijk dak boven u hoofd heeft.

De dakbedekkingen leggen wij niet altijd zelf maar besteden wij uit aan bedrijven die hierin zijn gespecialiseerd. Zij zijn hierin sneller en hebben de juiste materialen om het werk tot een goed resultaat te brengen.

Op plat dak bedekking is er altijd 10 jaar garantie en laten wij altijd uitvoeren door een vakman op dit gebied. In de meeste gevallen zijn er tekeningen en- of berekeningen. Is dit niet het geval dan bekijken wij de situatie en zullen we besluiten of er voor u dak een berekening of tekening nodig is.

Indien het nodig is kunnen wij dit voor u regelen waardoor u niet voor verrassingen te staan. Zo heeft u een compleet pakket: goede constructie en goede afwerking en daar staat Timmerwerken Limburg centraal voor.

Wij willen onze werken degelijk uitvoeren en kwaliteit staat bij ons voorop. Timmerwerken Limburg slaat de spijkers letterlijk op zijn kop in het dak!

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken of meer informatie?

Neem dan contact met ons op

Recente berichten

nieuwe medewerker

Nieuwe medewerker Lang gezocht en eindelijk gevonden. Vanaf 1 juni jl. is Roan 2 dagen per week ons team komen…

Diepste dakkapel

Diepste dakkapel tot op heden geplaatst Vandaag de diepste dakkapel, tot op heden gemaakt, geplaatst in Weert. Deze dakkapel is…
2-in-1 velux dakramen

2-in-1 velux dakramen

Vorige week 2 stuks 2-in-1 velux dakramen gelegd, met rolluiken.