gtag('config', 'UA-182376079-1'); Dakramen - Ruud Smolenaers Timmerwerken Skip to content
Team Ruud Smolenaers Timmerwerken

Over ons

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend informatie opvragen? Neem dan contact met ons op of bel ons op:

Tel: +31(0)6 253 154 65

Bekijk onze

Dakramen

Wilt u, in u huis, meer licht naar binnen laten komen dan kan dat door middel van een dakraam. Wilt u er een laten plaatsen? Of u huidige dakraam laten repareren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Er zijn veel verschillende mogelijkheden. 

Dakramen van velux is alles over te vinden op de velux site www.velux.nl

Maar dan komt het de montage / de mogelijkheden in huis ect.

Nou dan bent u bij ons op het juiste adres wij leveren en monteren velux dakramen van klein tot groot, horizontaal gekoppeld of vertikaal gekoppeld, en van velux cabrio vensters of quatro of de velux dakserre’s of dakkapellen.

Er is van alles mogelijk maar niet in iedere situatie past het.

Wij komen bijna nooit kijken op locatie voor een velux dakraam. Simpelweg omdat we alles informatie kunnen verkrijgen via een paar door u gestuurde foto’s en of informatie die wij vragen. Bij twijfel komen we zelf inmeten en indien er een kapel of serre geplaatst dient te worden zullen wij dit na akkoord offerte ook altijd komen beoordelen en wijzigen we de prijs of advies daar waar nodig.

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden mbt bediening / uitstraling / raam decoratie kunt u ook nog altijd langs gaan bij het velux experium centrum in De meern. Is even rijden maar zeker de moeite om daar een afspraak te maken als u het echt niet weet.

Al onze mensen zijn opgeleid door ons zelf en of mee geweest naar de cursus die wij jaarlijks moeten volgen om officieel velux montage partner te worden. Wij worden tijdens zo een cursus dan bijgeschoold over de nieuwe ontwikkelingen en brainstormen over wat we allemaal meegemaakt hebben of waar we tegen aan gelopen zijn het afgelopen jaar. Het kan zijn dat we gekeurd worden steeksproef gewijs door velux zelf op de montage. Dit laten ze ons altijd van te voren weten.

Indien u een oud raam heeft kunnen wij dit vervangen adhv het type nummer of glasmaat. Door een raam te vervangen kan in de meeste gevallen de afwerking blijven zitten wat ervoor zorgt dat u weinig afgewerkt hoeft te worden naderhand.

De afwerking maken wij meestal haaks en van mdf 12 mm wit gegrond. Of in situatie’s zoals badkamers dan kiezen we voor multiplex 12 mm WBP. Gegrond.

Indien we hele grote ramen hebben of in grote getallen kunnen wij de optie nemen om de ramen met een kraan te plaatsen. Dit spaart ons onze rug , dit bespaart veel tijd met sjouwen en dit zorgt ervoor dat de kans op beschadigen binnen vermeden wordt en dan zijn we er altijd zeker van dat het raam binnen past door de traphal ect. Deze beslissing nemen wij meestal zelf en hier baseren wij de prijs dan ook op maar hoeft zeker niet duurder te zijn doordat je veel efficienter te werk kunt gaan.

Zijn er vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden neem gerust contact met ons op.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken of meer informatie?

Neem dan contact met ons op

Recente berichten

nieuwe medewerker

Nieuwe medewerker Lang gezocht en eindelijk gevonden. Vanaf 1 juni jl. is Roan 2 dagen per week ons team komen…

Diepste dakkapel

Diepste dakkapel tot op heden geplaatst Vandaag de diepste dakkapel, tot op heden gemaakt, geplaatst in Weert. Deze dakkapel is…
2-in-1 velux dakramen

2-in-1 velux dakramen

Vorige week 2 stuks 2-in-1 velux dakramen gelegd, met rolluiken.