gtag('config', 'UA-182376079-1'); Over Ons - Ruud Smolenaers Timmerwerken B.V. Skip to content
Team Ruud Smolenaers Timmerwerken

Over ons

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend informatie opvragen? Neem dan contact met ons op of bel ons op:

Tel: +31(0)6 253 154 65

Bekijk onze

Over ons

Mijn bedrijf bestaat sinds 2009 en sindsdien heb ik al vele mooie projecten mogen uitvoeren. De eerste jaren heb ik mezelf uitgeleend aan een aantal zeer mooie bedrijven, waarbij ik veel ervaring heb mogen opdoen. De afgelopen jaren zijn mijn eigen opdrachten steeds meer toegenomen en daarom is in februari 2019 mijn 1e medewerker in dienst getreden. Mijn 2e werknemer is per 1 juni 2021 gestart en in maart en augustus 2022 is ons team nog verder uitgebreid met onze 3e en 4e medewerkers. Wij zijn nog op zoek naar een 5e timmerman en een werkvoorbereider/calculator.

Door de jaren heen heb ik mezelf goed voorzien van degelijk gereedschap en materiaal. Hierdoor maken wij het mogelijk om goed en nauwkeurig werk te kunnen leveren op locatie. Of het nu gaat om:

Ik lever absoluut maatwerk om zo samen met u tot een goed resultaat te komen.

Afspraak is afspraak, met deze belofte verzorg ik allround timmerwerkzaamheden, van hoge kwaliteit, in en om het huis. Omdat ik goede contacten heb met diverse bedrijven in verschillende branches, maak ik het u mogelijk om het werk compleet af te leveren. Op deze manier kan voorkomen worden dat u verschillende bedrijven dient te benaderen om in te plannen. Ik vind het van groot belang dat er alle aandacht is voor zowel het product als de klant. Daarom luister en denk ik graag met u mee, zodat u bij het project betrokken blijft. Heeft u iets in gedachte om uit te laten voeren, wacht dan niet langer. Laat uw gegevens achter, dan neem ik spoedig contact met u op en geef ik u graag gratis en vrijblijvend advies en een offerte.

Met deze website hoop ik u een goed beeld van mijn bedrijf te geven om uw wens in vervulling te laten gaan.

ruud

Ruud

Eigenaar
john

John

Timmerman
bram

Bram

Timmerman
niels

Niels

Timmerman
linda

Linda

Administratie

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken of meer informatie?

Neem dan contact met ons op

Recente berichten

nieuwe medewerker

Nieuwe medewerker Lang gezocht en eindelijk gevonden. Vanaf 1 juni jl. is Roan 2 dagen per week ons team komen…

Diepste dakkapel

Diepste dakkapel tot op heden geplaatst Vandaag de diepste dakkapel, tot op heden gemaakt, geplaatst in Weert. Deze dakkapel is…
2-in-1 velux dakramen

2-in-1 velux dakramen

Vorige week 2 stuks 2-in-1 velux dakramen gelegd, met rolluiken.