gtag('config', 'UA-182376079-1'); Gevelbekledingen - Ruud Smolenaers Timmerwerken Skip to content
Team Ruud Smolenaers Timmerwerken

Over ons

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend informatie opvragen? Neem dan contact met ons op of bel ons op:

Tel: +31(0)6 253 154 65

Bekijk onze

Gevelbekledingen

Gevelbekledingen wordt veelal toegepast om metselwerk te besparen, een andere uitstraling te geven aan bepaalde objecten of om te zorgen dat er kan worden na geïsoleerd bij een bestaande situatie of slechte delen / muren weg te werken. Kortom dit kan overal goed voor zijn en kan ook op verschillende manieren worden uitgevoerd. Belangrijk is de ruimte er omheen en het doel te bekijken waar u het voor gaat doen.

Dit kan met veel verschillende materialen. Volkern, keraliet, cement gebonden producten, rockpanel, hout enz. Mocht u dit dan tevens willen isoleren dan zorgen wij voor de juiste toepassing van damp remmende folies en voldoende ventilatie. Het is heel belangrijk om voor een goede isolatie te zorgen want wanneer gevelbekleding niet goed geventileerd is aangebracht beginnen de meeste problemen.

Timmerwerken Limburg levert en monteert gevelbekleding welke u wenst en kan u helpen bij het maken van de juiste keuze. Er is vaak een mogelijkheid om een staal te bezorgen voordat u begint aan een compleet project.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken of meer informatie?

Neem dan contact met ons op

Recente berichten

nieuwe medewerker

Nieuwe medewerker Lang gezocht en eindelijk gevonden. Vanaf 1 juni jl. is Roan 2 dagen per week ons team komen…

Diepste dakkapel

Diepste dakkapel tot op heden geplaatst Vandaag de diepste dakkapel, tot op heden gemaakt, geplaatst in Weert. Deze dakkapel is…
2-in-1 velux dakramen

2-in-1 velux dakramen

Vorige week 2 stuks 2-in-1 velux dakramen gelegd, met rolluiken.